Протест пред Руското посолство в подкрепа на Украйна

0
Протестиращите разляха червена боя, символизираща пролятата кръв
Протестиращите разляха червена боя, символизираща пролятата кръв Снимка: БГНЕС

Протестиращите разляха червена боя, символизираща пролятата кръв

Десетки граждани се събраха пред Посолството на Руската федерация, за да изразят недоволството си срещу възобновените нападения в Украйна, съобщава Bulgaria ON AIR.

Според протестиращите България няма да бъде въвлечена във война с Кремъл, ако доставя оръжия, както правят други страни.

Те скандираха "Слава на Украйна" и разляха червена боя като символ на пролятата кръв на хиляди невинни украинци, станали жертва на войната

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Ръша мърша
    Тая мърша Ръша трябва да се спре със своята агресия
  • 6
    7
    До 6
    Ако е имало, то са били две застаряващи лелки - Ася и Ирина. И двете не произвеждат БВП. Че и първата ни виси на врата с държавна заплата. Другата е НПО.
  • 0
    6
    ??
    имаше ли протест пред консулството в русе?!?
  • 2
    5
    Йека
    Протест пред усраинското посолство в подкрепа на Русия! България е християнска страна! Българското общество не признава усрайна! България е християнска република и категорично отхвърля лгбт извращенията на сащ! България каза ДА на РАСИЗМА! България каза НЕ НА лгбт ИЗВРАЩЕНИЯТА на сащ! България категорично обяви сащ за агресор! България категорично обяви сащ за терористична държава! България категорично подкрепя християнските братя руснаци! България категорично подкрепя РУСИЯ! България категорично каза ВЪН сащ от България, вън на всички сащнически нпо-та на сащ от България! България тотално и категорично подкрепя борбата на Русия срещу антихристиянските ценности!
  • 5
    4
    я,
    колко десетки бяха?!? една или две?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари