"Ламборгини" с русенска регистрация е засечено със 164 км/ч, шофьорът плати 1110 лева глоба

39
Камера е засякла спортната кола на пътя край Белокопитово
Камера е засякла спортната кола на пътя край Белокопитово

Камера е засякла спортната кола на пътя край Белокопитово

60-годишен мъж е глобен с 1100 лева, защото е хванат да кара лек автомобил "Ламборгини" със 164 км в час. Камера е засякла спортната кола на пътя край Белокопитово, където има ограничение от 60 км в час.

Това става през март 2023 година. Превишението на скоростта от 104 км в час над допустимото е най-голямото, отчетено от шуменската полиция за изминалата година. Колата е била с русенска регистрация. Водачът е платил глобата си, съобщава БНР.

73 306 са съставените за нарушения документи през изминалата 2023 година, обобщават от шуменската полиция. В сравнение с 2022 година те са с 8219 повече.

За различни констатирани нарушения, свързани със Закона за движение по пътищата, контролните органи са съставили 7701 акта, наложени са 28 439 глоби с фиш.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    16
    Дядо Иван
    ЕЙЙ ВЗЕХТЕ МУ ПОЛОВИНАТА ДЖОБНИ ЗА ДЕНЯ НА ЧОВЕКА ! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
  • 5
    15
    Б.Б.
    Тя колата му струва 1млн. те го глобяват 1000лв. Цирк!!
  • -1
    14
    Спонсор
    ЗАБРАВИХ; ГОСПОДИН БИНБАШИ; ТРИМЕР, МИМЕР-КАНТАР ГИБИ! АБАКАЛЪМ, ДОМУЗ БЕЙ ЕФЕНДИ!
  • 0
    13
    Спонсор
    МИ ТО Е ВЪВ ВИЛАЕТА НА ДУ ПЕ СЕ РЕТО БЕ! АЙРОПЛАНДЪ МААНЪ ЙОК, КЪР- ЕПТЕН АЧИК! АБАКАЛЪМ!
  • -4
    12
    Кумунярско тролче
    Аз си карам Москвича, той повече от 50 не може да вдигне и нямам проблеми. Живея с мама в разпадащата се панелка, макар че наближавам 40-те. Дадоха ми един компютер да пиша коментари за копейки дето ми плаща тьотка Мутрофанка и да плюя по краварите, ционистите, еврогейците и жълтопаветните. Скоро мисля да стана булка на един комшия дето дойде от Делиорманско село и има ЛАДА! Живот-мечта! :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари