Министърът на регионалното развитие: Готови сме за зимата

0
Обезпечено е зимното поддържане на пътищата в страната, увери министър Андрей Цеков
Обезпечено е зимното поддържане на пътищата в страната, увери министър Андрей Цеков

Обезпечено е зимното поддържане на пътищата в страната, увери министър Андрей Цеков

Обезпечено е зимното поддържане на пътищата в страната въпреки липсата на допълнителни споразумения по договорите за 6 области. Това увери министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков народните представители в ресорната комисия в Народното събрание.

"От края на 2022 г. има договори за зимно и за аварийно поддържане. По тях бяха сключени допълнителни споразумения, които да обезпечат зимното поддържане. Има шест области, за които пътноподдържащата фирма на този етап отказва да сключи договори - допълнителни споразумения. Конкретните области са Габрово, Русе, Силистра, Търговище, Шумен и Разград. По съществуващите договори има достатъчно бюджет, който да осигури зимното поддържане до края на месец януари. В този период ние ще успеем да приключим с правните спорове или поне да стигнем до съгласие с изпълнителя за анексиране на тези договори", посочи Цеков, цитиран от БНР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари