Местят колите заради разкопките по улица “Петко .Д. Петков“

0

Ако автомобилите не бъдат преместени, ще бъдат вдигнати с паяка

От днес започват изкопните работи по водния проект в централната градска част на Русе, които ще засегнат улица “П. Д. Петков“.

От изпълнителите на строително-монтажните дейности са разлепили предупредителни надписи, с които молят автомобилите да бъдат преместени, но за момента паркоместата са изцяло заети, съобщи Русе Медиа.

Изкопните работи ще бъдат в участъка от улица “Муткурова“ до улица “Асен Златаров“, като изискването на фирмата изпълнител е да бъде освободено изцяло северното платно от коли. Това е свързано с техниката, която трябва да влезе в улицата.

Ако автомобилите не бъдат преместени, ще бъде потърсено съдействие от общината да бъдат вдигнати с паяка, тъй като има въведена временна организация на движение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари