Пеп Гуардиола: Трябва да има две Златни топки - една за Меси и една за всички останали

0
Церемонията по връчването на Златната топка ще се състои в Париж на 30 октомври
Церемонията по връчването на Златната топка ще се състои в Париж на 30 октомври Снимка: PepTeam / X

Церемонията по връчването на Златната топка ще се състои в Париж на 30 октомври

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола смята, че трябва да се въведе отделна Златна топка за аржентинския нападател Лионел Меси.

"Трябва да има две версии на Златната топка: едната за Меси, другата за всички останали. Така че Холанд трябва да спечели, да. Спечелихме требъл, а той вкара 50 милиона гола. Индикаторите за най-лошия сезон на Меси са показатели за най-добрия сезон за всички останали играчи“, каза Гуардиола, цитиран от ВВС и БТА.

Церемонията по връчването на Златната топка ще се състои в Париж на 30 октомври. В момента Меси е седемкратен носител на наградата.

Bolasport съобщи, че на Меси е било казано предварително, че ще получи наградата тази година.

През този сезон Холанд записа 12 мача за Сити във всички турнири, като вкара 8 гола и направи 2 асистенции. През миналия сезон той отбеляза 52 гола и 9 асистенции в 53 мача.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари