Месечен хороскоп за февруари 2017

1
Ще успеем да постигнем професионални успехи, не са изключени и промени от личен характер
Ще успеем да постигнем професионални успехи, не са изключени и промени от личен характер

Февруари ще бъде динамичен, но интересен месец.

Ще успеем да постигнем професионални успехи, не са изключени и промени от личен характер.

Какво ви очаква, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Динамичен период, наситен с много задачи, но и с добри резултати. Времето няма да ви стигне за всички набелязани начинания и е желателно да си създадете предварителен график на работа. Съществува вероятност да направите непредвидени разходи, при това не малки.

Необвързаните представители на вашия знак може да поставят начало на сериозна и дълготрайна връзка. Отделяйте време за спорт поне веднъж седмично.

Телец

Доста плодотворен месец. Съчетанието между старание и късмет ще се окаже изключително печеливша комбинация. Новите начинания, свързани с бизнеса или професията ще са успешни. Без усилия ще усвоите различни правила или физически умения.

Предстоят ви и интересни запознанства. Любовните отношения също ще са спокойни. Разпределяйте времето си така, че да си осигурите пълноценна почивка.

Близнаци

Напрегнат месец, изпълнен с доста непредвидени обстоятелства. Въздържайте се от резки изказвания и критики. Не се изнервяйте за дреболии. Постарайте се да запазите душевното си равновесие. Само така ще се справите с набелязаните задачи или поне с по-голямата част от тях. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления, които е по-добре да отделите като запас.

Ако все още нямате постоянна връзка най-вероятно ще поставите началото или дори ще заживеете под един покрив. По отношение на личния и любовен живот е желателно да сте по-инициативни, не чакайте наготово.

Рак

Личните и любовни отношения през този месец зависят изцяло от вас. Контролирайте емоциите и не натоварвайте близките с неоснователни съмнения. Няма да сте доволни, ако дребен спор прерасне в междузвездна война и трайно ви скапе настроението. Финансовото ви положение в началото може да е леко нестабилно, но ще получите допълнителен приход и ще посрещнете дори непредвидените разходи.
 

Лъв

Професионалните успехи ще се отразят положително на самочувствието ви. Ще се почувствате доволни и спокойни, но не е лошо и да сте бдителни спрямо реакциите на околните. Ако наскоро сте започнали романтична връзка, то тя ще се развие благоприятно с шеметна скорост. За да поддържате добро физическо състояние е желателно да си организирате някои „царски“ глезотии като сауна, масаж, джакузи.

Дева

На преден план за представителите на вашия знак през този месец ще са професионалните задължения. Склонни сте даже да пожертвате времето за развлечения за сметка на работата. Подобна тактика може и да създаде проблеми в личните отношения.

Любимите ви хора ще се почувстват пренебрегнати и няма да ви спестят критиките. Не отлагайте решаването на битови въпроси, така или иначе вас чакат. Постарайте се в почивните дни да сте по-дълго на открито и сред природата.

Везни

Както енергетиката, така и настроението ви през този месец ще са леко нестабилни. Склонни сте да се натъжавате от дреболии и да приемате обикновени факти твърде песимистично. Споделяйте тревогите с близките си. Те са много по-обективни от вас и са в състояние да интерпретират събитията от различен ъгъл. На работното място ще се натъкнете на затруднения.

Не бива да се отчайвате, да губите увереност. Обсъждайте с колегите, възползвайте се от опита им. Финансовото ви положение също е неустойчиво. Използвайте спестяванията си само, ако ви изпадне скъпа вещ на изгодна цена или пък ако се наложи да предприемете важно пътуване. То ще е свързано не само с приятни впечатления, но и с нови полезни за бизнеса или професията ви контакти.

Скорпион

Спокоен месец. Вероятно често ще ви се иска да оставате насаме със себе си, да търсите уединение и да се потапяте в собствените си мисли. Не е изключено да ви хрумне да вземете няколко дни отпуск и да заминете някъде, далеч от дома. Направете го, но със съгласието на близките си, ако не искате връщането да е съпроводено с неприятности.

Обстановката на работното място ще е лишена от изненади. Рутинните задължения ще са ви по-скоро досадни, отколкото уморителни. Отделете време за спорт, ако искате да преодолеете инерцията.

Стрелец

Новите събития и преживявания ще са свързани предимно с професионалните задължения и бизнеса. Ако сте си набелязали да реализирате някакви промени, то ще успеете да постигнете целта си. Възможни са и новости, свързани с личните и семейни отношения при това в положителна насока.

Ще изгладите недоразуменията, ще изчистите съмненията и ще се заредите с добро настроение и оптимизъм. Вероятно е да ви потърсят за участие в нов проект, оценявайки творческия ви потенциал.

Козирог

Най-дефицитно през този месец ще е свободното ви време. Непрекъснато ще ви затрупват с нови и нови задачи, които при това изобщо няма да ви харесват и няма да ви вдъхновяват за работа.

Не е изключено да ви съкращават сроковете, да поставят допълнителни изисквания, което ще създава още повече напрежение. В крайна сметка, ще получите очакваното възнаграждение за положения труд, така че действайте.

Водолей

Творческият ви потенциал е силен и сте склонни да се потопите изцяло в работата си. До такава степен, че да игнорирате близките, да не ви прави впечатление какво се случва с тях. Разпределете времето си между професионалните и семейните задължения.

Ще се наложи да реализирате няколко делови пътувания, където ще можете да представите резултатите от работата си и да създадете поредица полезни контакти. Финансовото ви състояние ще е стабилно.

Риби

Положителните ефекти през този месец ще са свързани с личните и любовните ви отношения. Семейните представители на вашия знак ще постигнат пълна хармония с партньора. Необвързаните най-после ще попаднат на подходящия човек.

Ще разполагате с достатъчно пари, за да си позволите кратко пътуване в желано направление или пък да купите полезна вещ за бита и домакинството. Не е желателно през този месец да взимате пари назаем, нито да уреждате финансови сделки.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.
 

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари