Менюто на сватбата на Пипа остави всички без думи

0
Ще полюбопитстваме какво е включвало менюто на гостите
Ще полюбопитстваме какво е включвало менюто на гостите Снимка: Guliver/Getty Images

С невероятната си рокля, списък със звезди и милионер за съпруг, не е изненада, че Пипи Мидълтън ни поднесе едно от най-звездните сватбени събития в последните години.

Тя вкара във фокуса на световното внимание изпълнителиня директор на редица хедж фондовете и истински млад милиардер Джеймс Матюс.

Той може и да е милиардер, но кой беше чувал за него преди?

Но днес, по обяд ще говорим за друго. Ще полюбопитстваме какво е включвало менюто на гостите, сподели inlife.bg.

Непосредствено след великолепната сватбена церемония на Пипа, гостите бяха посрещнати на прием с шампанско Ruinart Blanc de Blanc. Е, това вече се нарича добър вкус. Този бранд, въпреки, че не е толкова популярен като Дом Периньон или Кристал, ценителите на искрящото вино го поставят най-високо в класациите.  Хапките са били елегантни, включващи  парче сирене пармезан, пресен омар, мини аспержи със сос Hollandaise, шунка Serrano и карпачо. Особено интересно и харесано от гостите било желето от сом и хапките от пуешко.

Информирани източници издадоха, че на сватбата се е сервирал хайвер за £ 40 000, дарен от анонимен руски приятел на младоженеца. На по-малките гости се сервираха мини  сандвичи и сурови зеленчуци.

По-късно, на същинския обяд  в дома на  Мидълтън, на гостите е сервирано предястие с пъстърва, основно ястие с агнешко и шотландски пудинг. Менюто за вечеря  е създадено от бившия работодател на Пипа, компанията за луксозен кетъринг Table Talk.

Принц Уилям и Кейт,  също бяха избрали предястие от риба на сватбата си – сьомга от Юст, а за основно – органично агнешко  със сос Windsor. И отново аспержи и пресни билкови салати. Явно агнешкото и аспержите са на мода.

Източник: inlife.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари