Мъжете се възбуждат от аромат на тиквеник

0
Като се замислим, и баница със сирене върши работа
Като се замислим, и баница със сирене върши работа

Учените стигат до тези секс изводи след изследване, което провеждат с десетки и дори стотици хора. Трябва да признаем, че скрито им завиждаме, защото работата им е да изучават секса до най-малка подробност.

Това споделят от сайта Brato.bg.

Ето няколко факта, до които стигнаха учените след редица изследвания.

На главичката на клитора има рекордно количество нервни окончания – 8000. На пениса те са наполовина – 4000. Според разпространеното мнение на жената й трябват 20 минути и дори повече да се възбуди. За мъжете са достатъчни 11-15 минути, но от опит знаем, че ние сме лесни, а и дори по-бързи в това отношение.

Случайният секс се практикува много по-често от хора с мания за величие (например футболистът Кристиано Роналдо). Преди време учени откриха, че чок-чок за вечер лекува безплодие.

В Древна Гърция мъжете, спипани в изневяра, понякога са били подлагани на необичайно наказание – в дебелото им черно са вкарвали репичка.

Чикагският институт по изследване на миризмата и вкуса твърди, че най-възбуждащата миризма за мъжете е с аромата на лавандула и… баница с тиква. Като се замислим, и баница със сирене важи.

Психолозите твърдят, че когато не виждаш лицето на партньора, мисълта за неговото удоволствие отива на втори план, отстъпвайки място на разумния егоизъм и пълнотата на усещането. Така че задната поза идеално става за оргазъм.

Изследователи установиха, че гърците са шампиони по полов живот – практикуват го най-често, въпреки усилията на Николета. Втори са пак от Балканите – хърватите.

Ако жената е пристрастена велосипедистка, тя трябва сериозно да се замисли. Учените твърдят, че при жените, които изкарват върху велосипеда по няколко часа дневно, намалява чувствителността на половите органи.

Кафеманите се интересуват повече от чок-чок и се кефят повече на удоволствието от онези, които не пият кафе.

И още нещо – средната скорост на изхвърлянето е 44 км/час.

Източник: BRATO
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари