Златина се пипа пред камера за пари

0

Нов "мръсен" бизнес развъртяха разкрепостени и мързеливи млади момичета напоследък.

Срещу показване на голото си тяло и мастурбиране пред камера девойките получават възнаграждение. Така в най-известния порносайт у нас попадна и 20- годишната благоевградчанка Златина Р. И.. Без свян момичето се представя във видеото си: "Здравейте, казвам се Златина / следват трите и имена / на 20 години и съм от Благоевград", твърди Struma.com.

Във видеото, което няма да пуснем, заради нецензурното му съдържание, младото момиче е облечено в обикновена рокля с презрамки, която сваля безцеремонно и започва с еротичните си движения, достигащи до истинско брутално показно на гениталиите си и сексуална симулация. Видеото, което ни изпратиха наши читатели, съдържа гнусни сцени и е качено във въпросния порносайт, без всякаква цензура.

Проверка на struma.com установи, че за подобни видеа, момичета получават от 200 до 500 лева, в зависимост от броя на потребителите, насладили се на изпълненията им.. Колкото повече са те, толкова повече пари получават момичетата. В полицията до момента няма оплакване от някого, заради това, че порно снимки, или видео са качени без разрешение на главния герой, което означава, че видеото на Златина е в сайта с цел добиване на доходи и нейното съгласие. Използва се контакт чрез скайп, където момичета срещу пари възбуждат старци и перверзници.

Тенденцията е потресаваща, коментират психолози пред struma. com. Начинът на живот, безделието, желанието за бързи печалби, повредиха младите хора, социалните мрежи дават възможност за безразборни контакти и предложения за печелене на пари без труд, а с подобни действия. За съжаление броят на момичетата, изхранващи се с задоволяване на сексуални мераци срещу пари расте. Личностната деградация се задълбочава и сме на прага на тотален морален упадък., коментират те.

Социалните мрежи вече се превръщат в опасно място за комуникации, където не е ясно на какъв човек ще попаднеш. Снижава се възрастовата граница на потребителите им, а перверзници с примамливи предложения дебнат навсякъде.

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари