Мъж се прибра вкъщи три години след като го погребаха!

0
Семейство изпадна в ужас като разбра, че мъжът, когото са погребали, всъщност е жив.
Семейство изпадна в ужас като разбра, че мъжът, когото са погребали, всъщност е жив.

Семейството на китаеца Ма Цисян изпадна в ужас като разбра, че мъжът, когото са погребали преди три години, всъщност е жив.

През 2009 г. умствено изостаналият жител на град Хенган изчезнал безследно. По-късно на роднините му съобщили, че го е блъснала кола. Три години след това стана ясно, че медицинските експерти са сгрешили, пише информационният сайт „Метро“.

Полицията търсила изчезналия до 2012 г., когато служителите на полицейската лаборатория потвърдили, че китаецът е загинал в автомобилна катастрофа. Роднините му организирали пищно погребение, но след три години им било съобщено, че загиналият Ма Цисян е бил забелязан жив край собствения си гроб.

Малко след това близките на „покойника“ го открили. Станало ясно, че през всичките тези години мъжът е работил в една от местните нелегални фабрики, докато не го уволнили и изхвърлили на улицата. Към момента властите в Китай се опитват да изяснят кой е бил погребан вместо него.

Това далеч не е единственият случай, в който „покойници“ продължават да живеят и работят след „смъртта“ си. Скоро съобщиха за жена от Иркутската област (Русия), която уби приятелката си и я представи като себе си, за да не ѝ се налага да плаща кредит.

Източник: BNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари