Мъж се намушка 6 пъти в корема

3
Мъжът е в много тежко състояние, с реална опасност за живота
Мъжът е в много тежко състояние, с реална опасност за живота

Мъжът е в много тежко състояние, с реална опасност за живота

Мъж от белишкото село Черешово опита да се самоубие като се намушка 6 пъти с нож в корема, съобщи 24 ЧАСА. Кървавият инцидент се разиграл вчера преди обед в дома му. 49-годишният мъж поискал дребна сума пари от роднините си, но получил отказ, защото злоупотребявал с алкохола и те имали съмнение, че отново ще изхарчи парите за алкохол.

Тогава той грабнал кухненския нож и се пробол 6 пъти в коремната кухина. Веднага е откаран в болницата в Разлог. Спешно е свикан екип от двама хирурзи, анестезиолог, сестри и санитарки. Около 2 часа и половина е продължила операцията на наранения мъж. Спешно са били осигурени сакове с кръв за преливане, защото от прободните рани е получил голяма кръвозагуба.

Някои от пробожданията са били по-дълбоки като има наранявания на тънките черва и други засегнати вътрешни органи. Настанен е в реанимация, като състоянието му продължава да е много тежко с реална опасност за живота. Налага се и да се поддържа в медикаментозна кома, за да не буйства, защото вероятно е изпаднал в делириум по времето, в което се е самонаранил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари