Мъж пострада тежко при инцидент с тротинетка край мола

4
Пострадалият е с луксация на коляно и разкъсани сухожилия на крак
Пострадалият е с луксация на коляно и разкъсани сухожилия на крак

Пострадалият е с луксация на коляно и разкъсани сухожилия на крак

39-годишен мъж е тежко ранен при инцидент с тротинетка. Произшествието е възникнало вчера около 15:50 часа на западния паркинг на мола на булевард "Липник" в Русе. При управление на индивидуалното електрическо превозно средство мъжът е загубил контрол и е паднал върху пътната настилка. Той е бил настанен в болница с луксация на коляно и разкъсани сухожилия на крак.

Произшествието е документиран от екип на пътна полиция.

Измерена му е концентрация на алкохол от 0.69 промила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    mda
    Айде сега цял живот по доктори и чо болници. Такива травми на 40 г. нямат оправяне, ще му напомнят да не кара повече тротинетки, те са за малките деца в парка.
  • 3
    5
    Сяров
    В с тротинетки се движат само наркодилъри и дрогирани с отнети книжки какво друго да стане
  • -6
    4
    До 3
    Съгласявам се с теб, нп не и за ъжите за Дарвин. Хипотезата за еволюцията, че хората произлизат от риби е лъжа, за да спрат хората да вярват, часа създадени от Бог. Йоан 1 1 В началото бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог. 2 То в начало беше у Бога. 3 Всичко това чрез Него стана; и без Него не е ставало нищо <от това>, което е станало. 4 В Него бе животът и животът бе светлина на човеците. 5 И светлината свети в тъмнината; а тъмнината я не схвана.
  • 17
    3
    криптозоолог
    Има си правила за управление на рискови превозни средства - каска, наколенки. Скиорите защо не се спускат гологлави , защото ще си пръснат кухите кратуни на първото падане . Стария Дарвин е прав обаче.
  • 20
    2
    daskal
    Така, така... По трудния начин ще разбират истината. Например, че да караш с 40 км в час прав на два крака не е безопасно. И сред навалицата на пешеходната зона не е безопасно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари