Мъж с тротинетка блъсна жена в Русе

1
Пострадалата е с тежки травми
Пострадалата е с тежки травми

Пострадалата е с тежки травми

Жена е тежко ранена при катастрофа с тротинетка в Русе.

На 24 март около 16:10 ч. в Русе на ул. Захари Стоянов е станала катастрофа между тротинетка и пешеходка.

41-годишният водач на тротинетката не е съобразил скоростта си с останалите участници в движението и е блъснал 64-годишна жена, пресичаща от дясно наляво, съобщиха от пресцентъра на полицията.

В резултат на инцидента жената е пострадала тежко с фрактури на ребра, гръдна кост и комоцио. Тя е настанена за лечение в болница „Канев“.

Водачът на тротинетката е с лека контузия на коляното.

Произшествието е документирано от пътна полиция. Причината за катастрофата е несъобразена скорост от страна на водача на тротинетката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    17
    niksabev
    съвет един спрей за приятна миризма в майнкрафт
  • 11
    16
    От Русе
    Оня ден хвърлихме тродинетката на един тъпан в контейнера. Искочи ми срещу движението че и нещо ми ръкомаха и не се стърпяхме да го усурвакаме.
  • 11
    15
    Дражева
    Чакаме някой да бъде убит и тогава ли ще се вземат мерки? Не съм против тротинетките, но всичко трябва да е регламентирано. Със скоростта която могат да се движат някой от тях наистина мога да бъда доста опасни!
  • 13
    14
    Дсеррррр4444
    Ей,понякога ми иде като минават с бясна скорост да го бутна !!!!
  • 23
    13
    Дани
    Вчера по тротоара (Скобелев "") срещу мене летяха ""двама лумпени с тротинетки, трябваше да отскоча рязко, ни се оказа че зад гърба ми друг нахалник лети със същата бясна скорост и само късмета ме спаси!! Ако блъснат малко дете с тази скоро, ще е фатално!!; Поредното безумие в безумната ни държавица!(Прекрасна страна)!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари