Мъж от Поморие наръга съседи заради лай на кучето им

0
Извършителят е казал, че междусъседският проблем е дългогодишен, като многократно е отправял забележки заради лаещото куче.
Извършителят е казал, че междусъседският проблем е дългогодишен, като многократно е отправял забележки заради лаещото куче.

51-годишен мъж от Поморие е нанесъл прободни рани с нож на съседите си заради лай на домашното им куче

Пострадалите са мъж и жена на по 46 години. Нанесени са седем прободни рани в тялото на пострадалия 46-годишен мъж - три в лявата ръка, три в гръдния кош и прободна рана в областта на корема. Жената също е с прободна рана в корема. Това съобщиха от Областната дирекция на МВБ-Бургас, предаде БТА. 

Инцидентът е станал около 15:50 часа вчера на улица "Княз Борис Първи". Там 51-годишният мъж след скандал със съседите си, е извадил сгъваем с нож, с който им нанесъл прободни рани.

Пострадалите са настанени за лечение в болница, без опасност за живота.

Извършителят е казал, че междусъседският проблем е дългогодишен, като многократно е отправял забележки заради лаещото куче.

Намерен е ножът, с който е извършено деянието. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    😨😨😨😨
    Тези наглеци с кучета Жалко че човекът не се е овлъдял Косми и воняща миризма Глоба и то голяма за такива наглеци
  • 4
    2
    :;лл
    На човек да му писне от кучета, наистина са навсякъде и във всеки вход, колкото са апартаментите, наполовина са кучетата! Някои са без синджир, други са свободно пуснати къде ли не, трети пък изобщо никога не са имали намордници, джафкат навън по всяко време, джафкат и по апартаментите... В някой апартамен почне ли кучешки лай, включват се и останалите от входа... Е, това какво е?!
  • 6
    1
    русенец
    Още едно престъпление по причина липса на полиция и изобщо на държава. В нормалните страни на ЕС за да имаш куче в къщата си, трябва да си го изпратил на училище за да добие елементарни навици. А това да лае когато му скимне , просто го забравете! Ченгетата идват и подкарват и кучето и стопанина. Но това е в нормалния свят. Тук е някакъв бантустан, в който всеки прави каквото си иска , без да му пука за другите и съответно да има респект от държавата, защото такава няма.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари