Мъж нападна жена зад волана в София

1
Нападателят разбива прозорец на колата ѝ, стъклата са нарязали лицето и ръцете на потърпевшата
Нападателят разбива прозорец на колата ѝ, стъклата са нарязали лицето и ръцете на потърпевшата

Нападателят разбива прозорец на колата ѝ, стъклата са нарязали лицето и ръцете на потърпевшата

Пореден случай на агресия на пътя в центъра на София. За него сигнализира в социалните мрежи съпругата на капитана на националния ни отбор по баскетбол на колички. По думите на Николета Ваклинова в събота вечер е била нападната от непознат мъж, докато е била в автомобила си. Това е станало на бул. „Акад. Ив. Гешов”.

С юмрук е счупено страничното огледало и цялото стъкло на шофьорската врата. Ваклинова е с наранявания по лицето и ръцете.

По думите ѝ до случката се е стигнало след засичане по невнимание от нейна страна. Ваклинова пътувала от бул. „България” в посока Медицинска академия. В един момент друг автомобил започва нарочно да я засича, докато я принуди да спре.

„Човекът слезе от колата и тръгна агресивно към мен, заплашвайки, че ще ме убие. В този момент осъзнах, че вероятно не съм го видяла заради метеорологичните условия и съм го засякла. Свалих си малко стъклото, започнах да му се извинявам, но той ми счупи прозореца и страничното огледало. Стъклата се пръснаха, нарязаха ми ръцете и лицето. Той се качи на колата и си тръгна. Много се уплаших”, разказа Ваклинова, цитирана от NOVA.

Тя се обадила на телефон 112. На място дошла и линейка, която промила раните на жената. Тя е дала показания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    2
    Истината
    Като не можеш да караш булка има метро има трамвай има автобус не се качваш на таратайката си и да настъпваш капиш????
  • 17
    1
    1234
    Пътната агресия е навскъде...защо не говорите за десетките мъже нападнати на пътя?! Или само защото е жена за нея пътните правила не важат? Отващава ме това журналистичско двуличие..Или може би такава е повелята отгоре- да се говори само за насилието над жени? Няма деца, възрастни и мъже - обект на насилие , само жените са хора явно...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари