Мъж даде положителен тест за бременност

1
Оказало се, че 42-годишният йорданец отделя хормони на бременността поради тумор в черния дроб
Оказало се, че 42-годишният йорданец отделя хормони на бременността поради тумор в черния дроб

Оказало се, че 42-годишният йорданец отделя хормони на бременността поради тумор в черния дроб

42-годишен йорданец е потърсил медицинска помощ с мъчителна болка в корема. След като му били направени тестове, се оказало, че тестът за бременност е положителен, което накарало лекаря да изпадне в изумление и недоумение. Допълнителните тестове в крайна сметка разкриват потресаващо разкритие за състоянието на мъжа, което допълнително усложнява медицинската загадка, съобщава The Jerusalem Post.

Пациентът посетил семейния си лекар по-рано тази седмица, оплаквайки се от силна болка в лявата част на стомаха. Първоначално медицинският екип бил озадачен от резултатите от тестовете, но последвалите открития били много по-обезпокоителни.

Как мъжът е дал положителен резултат на теста за бременност?

Д-р Хусам Абу Фарсах, йордански експерт по хистопатология, споделя този случай с Ал Арабия, като заявява: "42-годишен мъж, изпитващ болки в стомаха, даде положителен резултат на теста за бременност, което беше пълна изненада за цялата клиника." Неудовлетворен от необяснимия резултат, Фарсах насочва пациента за допълнителни изследвания, които в крайна сметка разкриват, че мъжът отделя хормони на бременността поради тумор, който е метастазирал в черния дроб.

Видеоклип, качен във Facebook, представя процедурата по чернодробна биопсия и последвалото хистологично изследване, което потвърждава наличието на тумора.


Фарсах обяснява още: "След компютърна томография на корема получихме множество туморни проби. Микроскопското изследване показа, че туморът отделя хормони на бременността, което доведе до положителния тест за бременност."
Смята се, че състоянието на пациента е рядка медицинска аномалия, която налага специализирано лечение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари