Мартин Димитров към Атанасова и Караянчева: Скъпите костюмчета не прикриват манталитета на перачки

20
Г-жа Атанасова и г-жа Караянчева имат личен и съществен принос както в сриването на парламентаризма, така и в политическата деградация
Г-жа Атанасова и г-жа Караянчева имат личен и съществен принос както в сриването на парламентаризма, така и в политическата деградация Снимка: Фейсбук

Втори ден слушам дебатите в парламента. Приятно ми е, въпреки известните организационни неразбории

Приятно ми е да слушам Ива Митева - симпатична, знаеща, възпитана жена. Приятно ми е да слушам и Татяна Дончева с този неин остър и компетентен изказ. За г-жа Мика Зайкова нищо няма да казвам, ясно е, че всички я харесахме. За нашата парламентарна група също нищо няма да казвам, просто защото сто процента вярвам на тези хора и ги обичам.

Приятно ми е, че човек с ерудицията на Вигенин е на трибуната.

И тук изобщо не става въпрос за политически пристрастия, а за задаване на нормалност.

От другата страна имаме един дезертирал, но очевидно зареден догоре с отмъстителност министър-председател. Неочакваното закриване на НОЩ беше много ясен знак, че на този човек просто за никого не му дреме.

А относно изявите на г-жа Караянчева и г-жа Атанасова, моята скъпа приятелка Деси Олованова има чудесно определение точно за такъв тип хора: "перачки". Перачка е манталитет, перачка е тежка душевна пустош, която скъпите костюмчета и якенцата "Монклер" нямат никакъв шанс да прикрият.

Аз откровено се ужасявам от това колко търпеливи сме. Как е възможно да изтърпим толкова години г-жа Караянчева на трибуната на парламента!? Как е възможно толкова години да позволяваме на незнанието да ни крещи!?

Лично аз не съм привърженик да поставяме хората от "ГЕРБ" под общ знаменател. Но тук говорим за две знамена на "ГЕРБ", които лично г-н Борисов развяваше пред очите ни, убеждавайки ни в тяхната невероятна компетентност.

Г-жа Атанасова и г-жа Караянчева имат личен и съществен принос както в сриването на парламентаризма, така и в политическата деградация. И двете положиха системни усилия през годините да ни убедят в правотата на простотията и във върховенството на незнанието.

Мартин Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Иванчо пита баща си:
- Тате, какво е гола вода?
- Айрян без кисело мляко!

Харесай Дунавмост във Фейсбук