Марко Одермат е победителят в днешния старт на Световната купа по ски в Банско

0

Министърът на туризма го награди за успеха

Министърът на туризма Зарица Динкова награди победителят на днешния старт на Световната купа по ски в Банско – Марко Одермат. Хиляди фенове на зимните спортове са в Банско, за да подкрепят родния и световен ски елит.

Провеждането на стартовете от Световната купа по ски в Банско е изключително признание за зимния ни туризъм и доказателство, че инвестициите и положените усилия за развитието на зимните спортове са високо оценени“, каза министър Динкова, цитирана от пресцентъра на Министерството на туризма.

По време на официалната церемония по награждаване министър Динкова подчерта, че събития като Световната купа по ски в Банско и Световната купа по сноуборд в Пампорово са от изключително голямо имиджово значение за страната ни и зимните ни курорти. „Горда съм от факта, че 100 млн. телевизионни зрители в цял свят ще видят прекрасните условия за зимни спортове в Банско“, подчерта Зарица Динкова.

Министърът на туризма отправи благодарности към всички участници, организатори и спонсори, като за пореден път подчерта ангажимента на правителството към развитието на спорта и туризма в България. „Използвам момента, за да поздравя и организаторите на днешния зимен празник – Българската федерация по ски, която тази година чества и своята 100-годишнина“, каза още министърът на туризма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари