Зарица Динкова: Ще засилим рекламното присъствие на България на израелския пазар

1

Обмисля се и създаването на комбинирани туристически продукти за израелските туристи

Възможността за създаването на комбинирани туристически продукти за израелските туристи – винен и културен туризъм: винени маршрути комбинирани с еврейското наследство в България, обсъдиха министърът на туризма Зарица Динкова и посланикът на Държавата Израел, Н. Пр. Йорам Елрон.

България ще увеличи рекламата си в израелските медии, като ще се заложи на дигиталната кампания, заяви министър Динкова. Предвижда се да бъдат промотирани възможностите за планински, еко, спа и уелнес туризъм.

Създаването на специални маршрути, които да популяризират основните еврейски забележителности ще предизвика сериозен интерес и ще повиши туристопотока. Вече разговарях с посланика на България в Държавата Израел – Славена Гергова, за да започнем реализирането на този проект”, подчерта министър Зарица Динкова, цитирана от пресцентъра на МТ.

Предлагането на еднодневни пакети, които да включват дестинации близки до основното място на престоя на израелските туристи в България, ще се приеме изключително добре, подчерта от своя страна посланик Йорам Елрон. “България става все по-популярна туристическа дестинация за израелски граждани и сериозна алтернатива за почивка вместо Гърция”, допълни той.

През месец май 2023 г. Министерството на туризма осъществи първата по рода си презентация на дестинация България пред представители на израелския туристически бранш. Форумът се проведе с подкрепата на Посолството на България в Израел и Израелската асоциация на туристическите агенти и консултанти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Moni
    Тези безродници ,са диваци,ще дойдат и ще започнат проблеми!!
  • 4
    2
    Ей, мърши продажни,
    С чифути да си нямате работа! Не случайно ги е подпукал Адолф навремето...
  • 2
    1
    Стоян
    Тази кифла, ще засилва рекламата в Израел!Тези мизерни черни цигани в Бьлгария!Само те ни липсваха,не не пият алкохол не обичат свинско,пьлни идиоти са!Да си стоят там,в дупката
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари