Мария Захарова: Рисковете от пряк военен сблъсък между НАТО и Русия се увеличават

3
Бойните самолети, доставени от страните от НАТО на Киев, ще бъдат законна цел за руския военен персонал
Бойните самолети, доставени от страните от НАТО на Киев, ще бъдат законна цел за руския военен персонал Снимка: РИА Новости

Бойните самолети, доставени от страните от НАТО на Киев, ще бъдат законна цел за руския военен персонал

Бойните самолети, доставени от страните от НАТО на Киев, ще бъдат законна цел за руския военен персонал, а рисковете от пряк военен сблъсък с алианса нарастват. Това каза по време на брифинг официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова, коментирайки перспективите за доставка на изтребители F-16 за Украйна, съобщават руски медии, цитирани от вестник „Труд“.

„За руските въоръжени сили бойците, които участват в конфликта на страната на украинските въоръжени сили, независимо откъде летят, ще бъдат легитимна цел за унищожение. Рисковете от пряк военен сблъсък между Русия и НАТО само се увеличават”, добави още Захарова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    10
    бах ти глупаците
    До 6.... абе тъпук,те щото гърците и турците нямат пристанища ..хаахахх кой е умрял за затънтените български пристанища бе тъпунгер?То щото там няма по-високи планини,няма морета ,въздух и води .Гърция и Турция са десетки пъти по-красиви от България .Там слънцето грее почти през цялата година ,моретата са топли и пълни с риба ,курортите са пълни с милиони туристи ...И явно ти наистина лешиш на черга ..ватенко тъпа .Разходи си по Европа ..или поне да Турция и Гърция и тогава пиши простотиите си .
  • -3
    9
    до четвъртия глупак
    присмял се хърбел на щърбел! Отворко 30% от населението ни няма канализация, само 2% от селата са канализирани! Даже и сега в Средна кула и Долапите, като им направиха канализация, повече от 50% не са се включили още! Иначе се присмиваме на другите!
  • 1
    8
    До Захарова
    Знам че го искаш.Знам че го желаеш Искаш да правиш Орео с двама,надрЪвени негри.Ти да си посредата,а те,от дрете ти страни.
  • 4
    7
    Лично мнение 2
    Който не храни своята армия,храни чужда.Който не се грижи за земята си,домът си и семейството си,други се грижат Който не научи синовете си,друг ги учи и те му стават ратаи или аргати.Прост народ,прости хора,проста държава.Чуждопоклонници и вероотстъпници.Алчни за Гръцко и Римско злато.Наядохте ли се насетне? Майки,жени,сестри и дъщери да подвиват гръб по чужди държави.Мързели и страхливци.
  • 4
    6
    Лично мнение
    На НАТО и ЕВРОПА както и на Турция и Гърция са нужни земята,гората,водата,въздуха,слънцето,планините,върховете,морето и пристанищата на България.Отношенията между българите са разпознаваеми във всеки един жишищен вход.Същото е и в парламента.Светът около нас гори,а те дърпат чергата на коят лежим.Мършава пасмина безродна и родоотстъпници.Антихристи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари