Мария Захарова: Още няма съдебномедицински експертизи, а изводите на Запада вече са готови

1
Говорителката на руското външно министерство коментира новината за смъртта на Алексей Навални
Говорителката на руското външно министерство коментира новината за смъртта на Алексей Навални Снимка: БГНЕС

Говорителката на руското външно министерство коментира новината за смъртта на Алексей Навални

Мигновената реакция на страните от НАТО на смъртта на Алексей Навални е саморазобличителна, като те вече са готови с изводите, без да са изчакали съдебномедицинските експертизи, заяви в канала си в социалната мрежа "Телеграм" говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от агенциите, предаде БТА.

"Мигновената реакция на лидерите от НАТО на смъртта на Навални под формата на преки обвинения към Русия е саморазобличителна. Още няма съдебномедицински експертизи, а изводите на Запада вече са готови", заяви Захарова, без да уточни кои точно обвинения има предвид.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    11
    тоя ли беше
    заснет на видео как иска от агента на Ми6 Джеймс Форд 10-20 милиона долара годишно за организиране на цветна революция в Русия!!!Патриот бил, вика бончо?!?
  • -3
    10
    до 9
    Няма начин патриот да е на издръжка на чужда държава.:) Нали се сещаш, Бончо, че който плаща, той поръчва и музиката?!:)
  • -6
    9
    Bonkerz
    Единствения руски патриот умря и русоробите ликуват, хах. Човека вместо да си харчи парите в Германия избра да се върне в русия, знаейки че ще го арестуват със скалъпени обвинения. Но е смел мъж и патриот, за разлика от червените тролове, които уж са бг патриоти, пък искат българите да умират и заплашват да трепят тоя и оня... При Навални са вкарвали заразно болни, не му осигуряват медицинска грижа, не му предават лекарства от роднини, държат го в изолатор без причина на минусови температури, дават му 5 минути да се нахрани с помията им, и после ще се окаже починал от слънчев удар при приятна разходка...
  • 15
    8
    до 6
    Кое е измислица, бе загубеняк? Че Сорос отгледа този боклук ли? :) Парите му да не са от членски внос на съпартийците му?
  • 15
    7
    до 6
    Обоснови се, бе Хасане! То и аз мога да кажа, че си педал, но не съм те чукал и няма да е истина. Но със сигурност си прост селяндур с много болшевишко мислене.:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари