Мария Габриел: Жените са сила, енергия, богатство

0

Вицепремиерът покани победителки в конкурса „Жените и дипломацията-посланик за един ден“ на 8 март

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел и жените посланици в България поканиха момичетата победителки в конкурса „Жените и дипломацията-посланик за един ден“ да отпразнуват заедно 8-ми март.

Инициативата бе изцяло организирана от младите момичета, които споделиха своите впечатления и успяха да накарат всички присъстващи да се чувстват като част от общност обединена от каузата на правата на жените, съобщават от МВнР.

Благодаря на Н. Пр. Андреа Икич-Бьом, посланик на Австрия в България, и на всички жени посланици, за енергията и отдадеността към каузата за повече млади хора в международните отношения. Жените са сила, енергия и богатство“, заяви Мария Габриел.

В своето изказване тя постави акцент върху външната политика, която се нуждае от по-голямо женско представителство не само, за да има ценен принос, но и за да служи като пример за подражание на младите момичета и жени по света.

Заедно изпратихме силно послание към всички талантливи млади жени, че се нуждаем от тяхната креативност и критично мислене, за да преодоляваме успешно предизвикателствата в България, Европа и в света“, заключи вицепремиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Маро
    То за това Банкянския Толуп ви смята за низши същества и иска да ви праща да преговаряте за Смяната в правителството! Тъпи герберастки лелки! ХАХАХА
  • 8
    2
    До г-жа Габриела
    А защо ПАК няма да има добавки, този път великденски, за пенсионерите?
  • 8
    1
    Не мога да разбера:
    Тоя травестит какво общо има с жените?!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари