Мария Габриел ще се срещне отново с БСП, ДПС и ИТН

0
Ясен е и графикът на срещите
Ясен е и графикът на срещите Снимка: Фейсбук

Ясен е и графикът на срещите

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел и председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещнат с ръководствата на БСП, ДПС и ИТН, това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В срещите ще участват и заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС и председател на СДС Румен Христов. Всички срещи ще се проведат утре, 15.05.2023 г., в зала “Запад” на Народното събрание.

Ясни са и часовете на срещите. Първата от тях ще е със социалистите - в 9:30 часа. След това Габриел ще се срещне с представителите на ДПС в 11:00 часа. Последната среща ще е с "Има такъв народ", която се очаква да започне в 12:30 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Стоян
    Тази помакиня,премиер ще става,ужас,курвенска история,мъжки и женски курви,правителство ще съставят!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари