Мария Габриел и Бойко Борисов ще се срещнат с ръководствата на БСП, ДПС и ИТН

0
Вчера Мария Габриел обяви, че смята да предложи разговорите да продължат за съставянето на експертно правителство
Вчера Мария Габриел обяви, че смята да предложи разговорите да продължат за съставянето на експертно правителство Снимка: Кадър Фейсбук

Вчера Мария Габриел обяви, че смята да предложи разговорите да продължат за съставянето на експертно правителство

Кандидатът на ГЕРБ - СДС за министър-председател Мария Габриел и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещнат с ръководствата на БСП, ДПС и ИТН, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В срещите ще участват и заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ - СДС и председател на СДС Румен Христов. Всички срещи ще се проведат в зала „Запад“ на Народното събрание в понеделник.

За 09:30 ч. е насрочена срещата с БСП, за 11:00 – ДПС и за 12:30 ч. с ИТН.

На 10 май лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че кандидатът на партията за министър-председател ще е сегашният еврокомисар Мария Габриел. Ден по-късни тя започна срещи с парламентарно представените партии. Тя представи пред ДПС, „БСП за България“ и „Има такъв народ“ приоритетите, по които ще работи евентуално правителство с първия мандат.

На брифинг в централата на ГЕРБ вчера Мария Габриел обяви, че смята да предложи разговорите да продължат за съставянето на експертно правителство, със срок от една година, на основа на приоритети.

Днес в 15:00 ч. държавният глава Румен Радев ще връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на ГЕРБ - СДС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Стоян
    Армия от престъпни боклуци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари