Марина от Киев: Казват, че тази нощ ще е тежка и страшна

0
"До последния момент мислехме какво да правим, но решихме да останем тук в Киев, много приятели останаха също тук. Други заминаха за Полша. Но няма накъде да се бяга", казва момичето
"До последния момент мислехме какво да правим, но решихме да останем тук в Киев, много приятели останаха също тук. Други заминаха за Полша. Но няма накъде да се бяга", казва момичето Снимка: БНТ, стоп кадър

"Отново има обстрели, кметът Кличко каза, че трябва бързо да се приберем в скривалищата, но аз стоя вкъщи с моя приятел и чакам. Казват, че тази нощ ще е тежка и страшна"

Това заяви във включване от украинската столица за "Панорама" по БНТ  украинката Марина.

"Ние сме украинци, на никого няма да дадем своята страна. До последния момент мислехме какво да правим, но решихме да останем тук в Киев, много приятели останаха също тук. Други заминаха за Полша. Но няма накъде да се бяга. Много искам да ви помоля - да се обърнете към НАТО, имаме огромна молба НАТО да защити нашата страна, да затворят въздушното пространство", заяви Марина Машкина.

Искаме само мир, Украйна не е нападала Русия, допълни още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Стан
    Иди нахуй!!! Куче украинско!!!
  • 1
    1
    Искаме мир
    "Искаме само мир, Украйна не е нападала Русия, допълни още тя." А по Домбас кой стреля и убива невинни хора 7 години подред, разрушава къщи и училища?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари