Марешки: Срещу Валя Ахчиева ще бъде извършен атентат

0
Марешки иска да предупреди за покушението, за да не бъде изкаран за поръчител
Марешки иска да предупреди за покушението, за да не бъде изкаран за поръчител

Шокираща покана за пресконференция изпрати днес кандидатът за президент и собственик на аптеки Веселин Марешки.

В нея той съобщава как срещу журналистката от БНТ Валя Ахчиева ще бъде извършен атентат и той иска да предупреди за него, за да не бъде изкаран за поръчител, предаде Канал 3.

Не става ясно, дали Марешки е информирал полиция и прокуратура или ще предупреждава за атентата само медиите. И също така - от къде е получил информация за атентата, кой ще го организира и кога ще се случи.  

Ето и самата покана: 

Имаме удоволствието да ви поканим на пресконференция на независимия кандидат за Президент Веселин Марешки.

На пресконференцията, общественикът ще разкрие за постъпила в неговия щаб информация, касаещи бъдещи действия засягащи живота и сигурността на журналистката от БНТ Валя Ахчиева.

Авторката на предаването "Открито", според сведенията ни, е била използвана като "бушон" в опит да се натопи бизнесменът и общественик. Чрез манипулативните тези, изложени в предаванията на Ахчиева, е направен опит да се нагнети напрежението между нея и Марешки. Същото това напрежение да се използва впоследствие като се извърши покушение върху т. нар. "бушон" Ахчиева и то да бъде изкуствено приписано на патриота и борец срещу картелите, корупцията и контрабандата Веселин Марешки.

И всичко това, за да може над 1,5 милиарда лева годишно, които благодарение на неговата дейност остават в бизнеса и домакинствата, да бъдат отново ограбвани от картела.

Повече подробности за постъпилата информация за новото активно мероприятие срещу основателя на Националното освободително движение "За чиста и свята Република", можете да научите на пресконференцията, която ще се проведе утре, 14.6.2016 от 12:15 ч. - в Пресклуб "България" на Националния стадион "Васил Левски".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари