Майката на Митко от Цалапица: Полицията не си върши работата

2
Днес се навършват три месеца от убийството на Димитър Малинов
Днес се навършват три месеца от убийството на Димитър Малинов Снимка: Facebook

Днес се навършват три месеца от убийството на Димитър Малинов

Сега майката на момчето научава, че полицейските началници са дисциплинарно уволнени заради допуснати пропуски в началния етап на разследването.

„Тези уволнения потвърждават опасенията ми, че полицията не си върши работата. Рангел все още го няма, не е заловен. С тези три уволнения ли ще свърши всичко? Срещу полицаите не са повдигнати никакви обвинения. Шефът на РПУ Стамболийски трябва да бъде обвинен. Ние му казахме, че Рангел е търсил Митко да го бие, но 36 часа след като му съобщихме той не го беше извикал на разпит“, коментира Атанаска Бакалова в ефира на NOVA.

Този полицейски шеф трябва да бъде подведен под отговорност. Синът е бил заровен седем дни. Ако не е имало протекция, тогава какво означава. За мвогто случаи знаем колко бързо са действали полицаите, а при нас - забавяне и то още в началото, каза почернената майка.

Когато питахме какво се случва с разследването в първите дни, те ни казваха, че работят, а през това време Рангел е бил на море, после се е върнал, събрал си е багажа и е заминал за Германия. Аз реални действия от страна на полицията не видях. Трябва да има още уволнения, но и да бъдат подведени под отговорност, коментира Атанаска.

Искаме виновниците да си понесат наказанията. Ние няма да спрем, докато те не бъдат подведени под отговорност. Продължава недоволството и може би ще расте още повече.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Прав си, 1
    Верно, три месеца ни надуват главите с тая селска история, светът се тресе, а няколко медии намират за важна някакъв битов конфликт някъде си и не спират да ни го навират в очите. И да, какво е работило това ангелче Митко, че не стана ясно?
  • 0
    1
    Няма край
    И след третата световна война, не дай Боже, вечната тема в медиите, които са останали, ще е класическата трагедия от Цалапица, дето някой си убил някого. Както съм казвал и друг път, докато медиите не спрат да захранват манията на тамошните селяни без друга работа по медийни изяви, спиране на хленчове, демонстрации и разкарване на мръсните тениски с щампи на убития по пътищата няма да има. И полицаи от тамошното ОУ уволниха, пак не са доволни. Докато не застудее сериозно да се приберат край кюмбетата, няма да се спрат. А този Митко, Бог да го прости, така и не стана ясно с какво се е занимавал, работил ли е нещо, учил ли е, май не...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари