Майката на изоставеното бебе замеряла деца от балкона

0
Вечер не можехме да спим, Галя крещеше и се караше с майка си и баща си, биеше ги, разказват свидетели
Вечер не можехме да спим, Галя крещеше и се караше с майка си и баща си, биеше ги, разказват свидетели Снимка: Монитор

Майката на изоставеното бебе в „Люлин“ проявявала жестокост към децата, които играли около блока и ги замеряла от балкона с балони с вода. И двамата родители били изключително агресивни, разказват свидетели от входа, цитирани от Монитор.

Родителите на захвърленото момченце днес бяха освободени от ареста и те са се върнали в дома, където живеели досега - с майката и сестрата на мъжа. Задържаните посочили пред полицията като причина за действията си - непрестанния тормоз от двете жени, с които живеели, защото бебето ревяло.

Съседи на родителите на майката на детето споделиха пред агенцията, че докато тя живяла при тях, им се е налагало постоянно да подават сигнали в полицията.

Вечер не можехме да спим, Галя крещеше и се караше с майка си и баща си, биеше ги“ - разказват свидетели. Жената била с психическо разстройство, говорят хората в квартала. Тя упражнявала физическо и психическо насилие над близките си, в резултат на което семейството й се е разделило, а тя била изгонена от дома на баща си. Правила няколко опита за самоубийство с хапчета, рязала си е и вените, а за сина си не полагала никакви грижи.

Пред социалните бабата на бебето казала, че помага на младото семейство. Редовно им давала пари, включително за медицинското обслужване на момченцето.

И двамата са безработни – Галя е необразована и по думи на съседи няма нито един ден трудов стаж, обяснява съседка.

Бащата на момчето също не изпълнявал родителските си задължения. Бебето било гледано от неговите леля и баба, които твърдят, че също били тормозени от безотговорните родители 28-годишният баща пък е с ТЕЛК решение, което по непотвърдена информация е свързано с психични проблеми, но в момента е неподновено. На негово име има 4 регистрирани фирми, заради което не могли да получават помощи. Преди той работел като охранител, но бил уволнен.

В момента изоставеното дете е настанено в дома за медико-социални грижи "Свети Иван Рилски".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Две блондинки:
- Миме, правих тест за бременност!
- И кво трудни ли бяха въпросите?

Харесай Дунавмост във Фейсбук