Майката на изчезналата Антониа: Любо ѝ е посягал, вземали са и наркотици

0
Според нея е подавана и молба за ограничителна заповед
Според нея е подавана и молба за ограничителна заповед Видео: NOVA

4 дни след изчезването й Любо заминал за чужбина

Близките на изчезналата Антониа, чиито останки се предполага, че са открити на 3 октомври в Радомирско, разказват, че за последно са я видели в деня на изчезването й - Ивановден. Тогава им казала, че отива за няколко дни в Радомир при Любомир – мъжът, с когото имала връзка от около 4 години. Те не изключат и версията убийство

Отношенията им били бурни. Според майката на 30-годишната жена, понякога използвали наркотици, не рядко се стигало и до агресия.

Имаше белег на челото и е споделила пред снаха ми, че е от Любо и ако не е била майка му, е щяло да стане много по-лошо”, разкри пред NOVA майката на Антониа – Нели Стойнева. Според нея е подавана и молба за ограничителна заповед. След седмица обаче се обадили на Антониа и тя разбрала, че това значело никога повече да не вижда Любо и не се съгласила.

4 дни след изчезването й Любо заминал за чужбина.

Полицията казва, че първо е бил в Германия, Австрия, а сега се намира в Италия. От тогава до днес, семейството на изчезналата жена не може да се свърже с него. 

Майката на Антониа се опитвала да разбере повече от бащата на Любомир. Звъняла му, той казвал, че нищо не знае, а последните месеци спрял да отговаря на обажданията й. Сега разследващите не казват как  са стигнали до останките, но едно от предположенията е, че именно бащата на Любомир ги и завел до мястото. „Нищо не мога да кажа. Води се следствие”, заяви той.

Засега няма нито обвинени, нито задържани за изчезването на Антониа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари