Майка на дете в Глоджево: Нарекоха сина ми "заспал пръч"!

0
Кадрие разказва за посещението на социални работници в дома ѝ
Кадрие разказва за посещението на социални работници в дома ѝ

Майка на дете, обиждано в детската градина в Глоджево, поиска да разкаже какво се е случило с невръстния ѝ син.

Служители от социалните служби в Русе са посетили днес дома на Кадрие Илханова Тюлеовлуева. Нейният син е на две годинки и 6 месеца. Тя го взима от градината с "панталон свален до коленете и червенини по врата", а в ръчичката си детето е държало една от обувчиците си. 

"Детето ми говори думичка две. Всяка сутрин трепереше пред входната врата на градината. Това го забелязаха и други майки в яслата", споделя жената. 

Ето какво сподели тя за посещението на социалните служби.

"Днес социалните служби от Русе бяха у нас и подписахме молба за психолог за сина ми. Аз съм майката на "заспалия пръч" - така е наречено моето дете в градината. Това се чува много ясно на записа.

Социалните ни разпитаха и ни обвиниха защо не сме искали помощ от тях, а те изобщо не са влизали в детската градина. Вчера и днес нямаше деца в яслената група. Персоналът е в болнични от четвъртък. Служителката ме попита дали може да влезе вътре с обувки. Социални с обувки при деца малко ми е странно! И седнаха на верандата. Питаха колко стаи имаме, децата къде спят, с какво се хранят. Накрая един от социалните служители се събу и влезе за оглед в дома ни.

Дори ме попитаха дали имаме маса за хранене ..."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари