Маг Селена: Петък, 13-и, е най-подходящият ден за правене на деца

0
Маг Селена обясни, че ужасната сила на фаталния петък, 13-и, се предизвиква от човешкия страх
Маг Селена обясни, че ужасната сила на фаталния петък, 13-и, се предизвиква от човешкия страх Снимка: "Жената днес"

"Петък, 13-и, е най-подходящият ден за правене на деца. Това е денят на Венера, която е символ на любовта и щастието, така че точно тогава нека хората да създават поколение."

Това заяви световно признатата Маг Селена по повод предстоящия тази седмица петък, 13-и, сподели "България Днес".

Любопитното е, че фаталната дата тази година ще я преживеем само един-единствен път и до края на декември няма да се повтори повече.

Според Маг Селена е задължително децата да се правят в петък, защото след това идват лоши дни.

"Събота и неделя са дни на Сатаната. Събота е подвластна на Сатурн, който е изключително агресивен. Неделя пък е подвластна на Марс, което също не е добра идея за зачатие", каза още третата по величина ясновидка след Ванга и Вяра Кочовска. Тя притежава най-висшия ранг на висококвалифициран и духовно ерудиран окултен специалист.

Маг Селена обясни, че ужасната сила на фаталния петък, 13-и, се предизвиква от човешкия страх. "Паниката и страхът се превръщат в демоничен егрегор - компактна енергия, образувана от група хора чрез техните лоши мисли. При петък, 13-и, милиони хора по света образуват този егрегор и това става причина за войни, размирици и природни бедствия. Тези вярвания на хората са от хиляди години и трудно може да бъдат разбити. Хората трябва да разберат, че с мислите и поведението си могат да променят значимостта на датата петък, 13-и", разясни ясновидката.

Самата тя призна, че не се тревожи от фаталния ден и дори му се радва. "Свързвам петък, 13-и, с любовта и щастието. Затова и малко съжалявам, че тази година ще бъде само веднъж. През следващата година ще е повече и ще има повече поводи да съм щастлива", коментира Маг Селена, която трудно разбира хората, притесняващи се от фаталната дата.

По света има милиони хора, които буквално се побъркват от този ден. Страхът от петък, 13-и, се нарича "параскевидекатриафобия". Думата е гръцка и е съставена от три други - "параскеви", което означава "петък", "декатриа" е "тринадесет", а "фобия" е "страх".

Опозиционисти: Ще е страшно!

Специалисти в паранауката се противопоставят на твърденията на Маг Селена и вярват, че точно тази година ни чакат тежки беди.

Според тях причината за това е, че петък, 13-и, е само един и всичката лоша енергия ще се струпа на този ден. Очакванията им са природни бедствия, които да ударят страната ни, както и проблеми по целия свят.

Проверка назад към миналото обаче показва, че точно на фаталната дата много рядко са се случвали чудовищни инциденти и фаталността е повече в съзнанието на хората.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари