Пантеонът светва в лилаво по повод Световния ден за борба с епилепсията

0
Кампанията се организира от Асоциацията на родители с деца с епилепсия /АРДЕ/
Кампанията се организира от Асоциацията на родители с деца с епилепсия /АРДЕ/ Снимка: Facebook / Община Русе

Кампанията се организира от Асоциацията на родители с деца с епилепсия /АРДЕ/

Община Русе ще освети сграда на Пантеона в лилаво в 19:00 часа.

Бургас също се присъединява към националната кампания във връзка с отбелязване на Световен ден за борба с епилепсията - 12 февруари, предава БНР. В знак на съпричастност днес в 18:30 часа Мостът ще бъде осветен в лилаво.

Международният ден на епилепсията тази година ще бъде отбелязан под мотото „Заедно за подкрепа и осведоменост“. Целта е да институции заедно с общността да засилят подкрепата и осведомеността на обществото към този важен здравен и социален проблем.

Кампанията се организира от Асоциацията на родители с деца с епилепсия /АРДЕ/, а освен Моста в Бургас, в инициативата се включват още български градове, които също ще осветят в лилаво знакови сгради: Операта в Благоевград, Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив, Пантеона на възрожденците в Русе и др.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    фенката на Путлерчо до 1
    Бори се по същия начин както се бори традиционния брак между мъж и жена с гейпаради, тъпако!
  • 14
    1
    Розов Борец
    Я някой да ми обясни как точно се "бори" епилепсията като боядисаме пантеона? Или какво точно ни информира? Генетична аномалия, която се овладява частично с приема на медикаменти. Ние, които вземаме хапчета за кръвно, на коя дата да го оцветим пантеона и кой цвят е свободен? Че то напоследък си е панаирджийска шарения.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари