Любо Кольовски: Общините на ГЕРБ са пренаселени с некадърници

3
Този примитивен екземпляр Бойко наистина е толкова неадекватен, че дори не знае кой е той самия!
Този примитивен екземпляр Бойко наистина е толкова неадекватен, че дори не знае кой е той самия!

Този примитивен екземпляр Бойко наистина е толкова неадекватен, че дори не знае кой е той самия!

Бойко не си мери приказките и не знае кога трябва да спре глупашките си изблици. „В Трън обявиха бедствено положение, a реките около София наводниха крайни квартали. Критична е обстановката на много места в Западна България.

Обявиха частично бедствено положение и в Пернишко – за селата Батановци, Ярджиловци и Черна гора.

На място в Ярджиловци пристигна лично премиерът Бойко Борисов, за да проследи как се укрепват бреговете.

“Това, което трябва бързо да се направи с кметовете, направете списъци. Пазете хората да са живи и здрави, щетите ще ги покрием. Положението е тежко, затова има Фонд за бедствия и аварии. Когато няма жертви и навреме кметовете евакуират хората, материалните щети ще ги покрием. Радостното на тази ситуация е, че язовирите се пълнят. Това е добре и за посевите и в същото време за напояване и питейни нужди след това. Все пак е зима, да се радваме, че има и валежи“, коментира премиерът пред репортер на Bulgaria ON AIR.

Той се обръща към хората като старшина, фатмак. Обещава, съветва, разпорежда, но се прави, че не помни бедствията в с. Бисер, Цар Калоян и още десетки пострадали от наводнения села и градове. Не помни, че и тогава причината за издавените хора и животни, материалните загуби и останалите щети бяха не дъждовете, а липсата на канализация и задръстените канализационни шахти там, където все пак има канализация, наблъсканите с боклуци дерета, скъсаните язовирни стени на водоеми с неизяснена собственост и неизвестни отговорности, „случайните“ изпускания на язовири и т. н. Днес ситуацията се повтаря, потретва и почетвъртва за сетен път. Защото държавата на ГЕРБ и общините на ГЕРБ са пренаселени с тъпанари и некадърници.

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари