Любо Ганев посети Русе

0
Родният ни град е един от домакините на мачовете от шампионата по волейбол
Родният ни град е един от домакините на мачовете от шампионата по волейбол Видео: Русе Медиа

Българският национален отбор по волейбол намери своя облик, коментира в Русе известният състезател и вицепрезидент на Българската федерация по волейбол Любо Ганев.

Той сподели впечатленията си от последните изяви на „лъвовете“, които  се готвят усилено за Световното първенство през есента, предава Русе Медиа. Както е известно, Русе е един от домакините на мачовете от шампионата заедно с Варна и София.

Ние започнахме много добре първото си гостуване, когато бяхме в Китай първия уикенд, направихме две победи. След това, за съжаление, мачовете, които играхме в София, не дадоха желания резултат. За първи път се случва може би от толкова години, когато имаме домакински мачове, да не спечелим нито един от трите, които играем. След това подобно беше нещата и в Япония – не успяхме да покажем своята игра.

Но пък вече във Варна се видя, че момчетата намериха сили в себе си да преодолeят този според мен по-скоро психологически срив, и показахме играта, която българският отбор трябва да показва. Играха със сърце, играха с душа, направиха всичко, каквото можеха на игрището и заслужено победихме отборите като Канада и Бразилия особено в последния мач“, сподели Любо Ганев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари