Любо Ганев хлътна по Джулиана Гани

0

Волейболната легенда Любо Ганев хлътна по Джулиана Гани.

Двамата бяха част от журито на конкурса за красота "Мис Лайфспорт", който се проведе в популярен пиано бар. Сред останалите оценяващи личаха имената на фолкпевицата Ивена и на скандалната манекенка Катрин Вачева.

Гигантският силиконов бюст на плеймейтката веднага се наби в полезрението на Любо, който е известен ценител на женската красота. 210-сантиметровият гигант не откъсна поглед от деколтето на Джулиана, а след това седна до нея и започна да й гука. Запленен от сексапила й, Ганев дори я помоли за няколко общи селфита.

Не е ясно дали флиртът между Любо и моделката, която изгря на корицата на "Плейбой", е прераснал в нещо повече. Вицепрезидентът на волейболната федерация има сериозна приятелка - Кремена Русева.

През март той дори я заведе на романтична почивка във Венеция. Пред "България Днес" самата Джулиана потвърди, че си пада по огромни мъже като волейболиста.

"Любо е страхотен човек. Има чувство за хумор. Забелязва се отдалеч. Падам си по високи мъже. Дали бих правила секс с него? Защо пък не!", загатна Гани.

Тя призна още, че никога през живота си не е играла волейбол, но е добра в танците и в други неща...

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари