Луксозни коли, пури и вила на Марадона отиват на търг

0
87-те лота, които ще бъдат предложени, започват с оферти от 50 до 900 000 долара
87-те лота, които ще бъдат предложени, започват с оферти от 50 до 900 000 долара Снимка: ЕПА / архив

87-те лота, които ще бъдат предложени, започват с оферти от 50 до 900 000 долара

От вратовръзка до две луксозни коли BMW и кутия кубински пури, както и домът на родителите на Марадона - близо 90 артикула, някога принадлежащи на покойната аржентинска футболна суперзвезда Диего Марадона, отиват на виртуален аукцион в неделя. Търгът е международен и ще се проведе от Буенос Айрес.

Към този момент има 1120 души регистрирани и сме в състояние да започнем търга“, каза Адриан Меркадо, организатор на продажбата, цитиран от АФП и БГНЕС.

87-те лота, които ще бъдат предложени, започват с оферти от 50 до 900 000 долара. Продажбата е наредена от аржентинските власти в съгласие с наследниците на имението на световния шампион от 1986 г.

Къщата, която се продава на търг, е в квартал Вила Девото в Буенос Айрес, е тази, която Марадона подари на родителите си през 80-те години на миналия век, когато "Номер 10" играеше за професионалния отбор Бока Хуниорс.

Минаха годините, клубовете, историите и световните първенства, но къщата на ул. Кантило винаги е бил истинска дом на Марадона“, се казва в съобщение на уебсайта, рекламиращ търга.

Далеч от скромния дом в беден квартал, в който през 1960 г. е роден Марадона, вилата, която той подари на родителите си и където живя до смъртта си на 25 ноември 2020 г., е удобна, но не и луксозна, и включва плувен басейн. За него е определена минимална оферта от 900 000 долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари