Луд купон в затвора за рождения ден на Анита

0
С кючеци от ранни зори, песни, танци и специално правена за нея торта затворничките изненадаха Анита Мейзер / Снимката е илюстративна
С кючеци от ранни зори, песни, танци и специално правена за нея торта затворничките изненадаха Анита Мейзер / Снимката е илюстративна

С кючеци от ранни зори, песни, танци и специално правена за нея торта затворничките изненадаха Анита Мейзер.

Така обвинената за убийство по непредпазливост скандална силиконка посрещна 53-ия си рожден ден в кауша.

Мейзер е в Сливенския затвор вече три месеца, където пандизчийките я почитат и обичат, разказва самата тя пред "България Днес".

"Направили са ми торта от натрошени бисквити и банани - огромна, с много плодове отгоре. Дадоха ни една флашка с най-новите попфолк хитове и от сутринта танцуваме", не скри вълненията си Анита.

За целта съкилийничките на Мейзер претарашили собствените си запаси в килиите, за да могат да я изненадат.

"Днес ми е първият хубав ден отдавна и няма да плача, обещала съм си", казва тя, докато се опитва да прикрие сълзите си.

Анита е обвинена за убийството на съпруга си Николай Димов, който вързала със свински опашки. По думите й целта била да направят експеримент и той с мускули да разкъса кабелните връзки. Тя трябвало да го върже, снима и качи видеото в YouTube. Това обаче не се случило, защото той се задушил с дебелите 8-милиметрови свински опашки.

"Той умря веднъж, а оттогава аз умирам всеки ден тук. Все си мисля, че Николай ще възкръсне и тогава ще му вдигна огромен скандал, защото не трябваше да се случва това. Как мога да вържа насила 102-килограмов мъж", връща се към фаталната история Мейзер. "Всеки ден мисля за него, непрекъснато е пред очите ми. Не си взех нито една снимка с Ники тука, защото просто не спирах да плача. Сега съкилийничките ми казват, че съм по-добре. Събрала съм се, но вътрешно едва издържам", споделя още Мейзер.

Когато за първи път я въдворили в Сливенския, била уплашена, защото не знаела какво я чака. Мислела си, че ще я бият и тормозят. Когато я докарали с "катафалката", както викат на служебния бус, останала смутена от вниманието.

"Всички жени се бяха качили на прозорците, бяха наизлезли от стаите си и ме очакваха като някаква рок звезда", спомня си за първите минути тя.

Още веднага я подхвана жена с психически проблеми и започнала да я "филмира". "Дойде при мен и ми каза, че съм добре дошла, но да си пазя личните данни, защото останалите ще ме ограбят, ще изнудват семейството ми. Ужасих се и се ошашавих".

След това Анита разбрала, че момичето има проблеми с другите тарторки. "Близка съм с тарторките в затвора, в прекрасни отношения съм и с мен се отнасят добре. Ходим си по стаите, говорим си и пиша биографичната си книга. Там вече ще излязат големите игри на всички, които са се опитвали да ми навредят в живота, и хората ще научат цялата истина", разкри в аванс Анита.

Тя обеща да разкаже за полицая, който твърди, че му е предлагала рушвет, за да я покрие за смъртта на Николай.

В показанията си един от полицаите разказва как Анита е предлагала три пъти подкуп - в български пари и валута, но той не го приел. Именно това второ обвинение гарантира на Анита ефективната присъда от 4.5 години затвор. Тя успя да намали присъдата си с година и половина, защото направи самопризнания за непредумишлено убийство и даване на подкуп.

"Цялата истина е, че с този полицай се познаваме и имахме сметки за уреждане от преди и той сега ми отмъщава. През цялото време злобееше и се радваше, че съм му паднала в ръчичките по време на разпита. Той сваляше моя приятелка, искаше да му стане гадже. Аз обаче й казах, че тоя е тюфлек, и тя го отсвири и тогава той ме намрази", разкри Анита.

На следващото дело, насрочено за 7 април, новият й адвокат Петър Чалъмов ще се опита да обори показанията на ченгето.

"Има втори полицай, който е посочил, че не е имало намеци за подкуп, не е усетил Ани да предлага рушвет. На базата на тези показания обвинението трябва да бъде преработено", категоричен е Чалъмов.

Анита потвърди, че времето в затвора й е помогнало да преосмисли начина си на живот.

"Преди живеех за времето, прекарано с Николай. Харчех всичките си пари по него за екскурзии и скъпи подаръци. Живеехме в Рая и всичко рухна. Мога да го докажа чрез собственика на фирмата за самолетни билети, защото оттам купувах с мои пари и за двамата до най-екзотичните му дестинации. На рождения му ден преди две години го заведох в 5-звезден лукс, шампанско и ягоди в Тайланд, а Ники се разсърди, че имало газирано, вместо протеинов шейк", смее се Мейзер.

Най-големият й страх остава реакцията на медиите и това дали няма да я пратят доживот в затвора, ако преобразуват обвинението й в умишлено убийство.

"Ще се самоубия, ако това се случи! Не мога да остана тук до края на живота си", категорична е Анита.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари