Лотар Матеус: Шокът е голям, въпреки че знаех, че Франц не е добре

0
Ще ми липсва - ще ни липсва на всички, заяви Матеус
Ще ми липсва - ще ни липсва на всички, заяви Матеус Снимка: ЕPA

Ще ми липсва - ще ни липсва на всички, заяви Матеус

Рекордьорът по мачове за германския национален отбор Лотар Матеус отдаде почит към легендарния Франц Бекенбауер, който почина на 78-годишна възраст.

Матеус бе капитан на Бундестима, който спечели световната титла през 1990 година, като треньор на отбора бе Франц Бекенбауер.

"Шокът е голям, въпреки че знаех, че Франц не е добре. Смъртта му е загуба за футбола и за цяла Германия“, каза Матеус, цитиран от "Билд" и БТА.

"Франц беше изключителна личност, не само във футбола, и се радваше на световно признание. Всеки, който го познаваше, знае какъв страхотен и щедър човек беше Франц. Един добър приятел ни напусна. Ще ми липсва - ще ни липсва на всички! "

Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер каза в платформата Х, бивш Twitter, за Бекенбауер: "Един от най-великите футболисти в историята на Байерн за съжаление ни напусна. Почивай в мир, Кайзер Франц. Никога няма да забравим какво направи за футбола в Германия."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари