Локо (Русе) вече посреща съперниците си на стадион „Дунав“

0
Локомотив (Русе) ще изиграе всичките си домакински срещи от първенството на Североизточната трета лига на стадион „Дунав“
Локомотив (Русе) ще изиграе всичките си домакински срещи от първенството на Североизточната трета лига на стадион „Дунав“

Локомотив (Русе) ще изиграе всичките си домакински срещи от първенството на Североизточната трета лига на стадион „Дунав“.

Спортно-техническият щаб на „железничарите“ смята, че отборът ще се чувства по-комфортно на компактен стадион, където публиката е по-близо до терена. Точно такива са условията на стадионДунав“ в квартал „Здравец“. Очакванията са, че мачовете ще привлекат и допълнително зрители от околните квартали.

Вариантът с Градския стадион отпада, тъй като ремонтът там ще започне рано или късно и предпочитаме да не се местим по време на сезона“, каза техническият директор на тима Калоян Георгиев.

Мачовете на стадионДунав“ са по-добър вариант за нас. Mиналата година, когато играхме там с отбора на „Марисан“, видяхме, че домакинствата ни са по-добре посетени. Надяваме се и сега да е така“, допълва старши треньорът на Локо (Русе) Борислав Богомилов.

Както вече съобщихме, ръководството на клуба обяви свободен вход за всички мачове на тима в Русе през новия сезон. Отделно, от Локомотив (Русе) се надяват да успеят да договорят излъчванията на двубоите с някоя от местните телевизии.

Междувременно русенските „железничари“ ще картотекират днес двама нови футболисти. Това са вратарят Мартин Черников и халфът Станимир Ангелов.

Черников идва в „железничарския“ тим от ФК „Русе“, където пази на вратата в тимовете по футзал и плажен футбол. Привличането му се наложи, тъй като резервният вратар на тима Радосвет Христов изненадващо реши да премине в „Кубрат 2007“.

Станимир Ангелов пък е юноша на „Дунав“ и се познава отлично със старши треньора на Локо (Русе) Борислав Богомилов от времето, когато и двамата бяха в школата на „драконите“.

Очаква се те да попаднат в групата за предстоящия в неделя мач от Трета лига срещу Ботев (Нови пазар). Двубоят на стадионДунав“ започва от 18:00 ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари