Лицемерието е вродена черта у българина, с която следва да се гордеем

0
Честа практика е лицата на "Не карай пил" да карат пили, точно както и всеки втори българин
Честа практика е лицата на "Не карай пил" да карат пили, точно както и всеки втори българин Снимка: Beloslava / Facebook

Честа практика е лицата на "Не карай пил" да карат пили, точно както и всеки втори българин

"Правна лудост" подкрепя готината, красива и грациозна правонарушителка Белослава, пишат от там в саркастичен текст по повод информацията, че певицата е задържана докато шофира след употреба на алкохол.

Точно както всичките ни родни шоу бизнес приятелчета, и ние смятаме, че поведението на Белослава е изключително достойно.

Честа практика е лицата на "Не карай пил" да карат пили, точно както и всеки втори българин, който се качва пиян в колата си, защото "него не го хваща" и за който "корупцията е далаверата, в която аз не участвам".

Считаме, че лицемерието е вродена черта у българина, с която следва да се гордеем точно както с пилона на Рожен и с размерите на собствените си пилони.

Не трябва да съдим Белослава. Редно е да я подкрепим! Би било несправедливо да направим друго, след като въпреки всичките си опити дори и Явор Бахаров не успя да влезе в затвора.

Затова стартираме кампанията "карай пил!". За рекламни лица ще наемаме само хора, които нямат шофьорски книжки. Което пак не е гаранция за нищо.

Кои според вас ще са достойни за рекламни лица на кампанията ни "Карай пил!"?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    6
    Рекламните образи.
    Елена Петрова няма да е лице на поредната кампания под надслов „Не карай пил”, защото ще е жив пример как заловен с алкохол се отървава само с глоба и отнета книжка за една година. При проверка с дрегер уредът отчел 1,39 промила алкохол в кръвта й, но след като полицаите я ескортирали до Първа градска болница, й била взета кръвна проба, която отчела точно 1,2 промила. Когато тя казала, че е актрисата от телевизионната сага “Стъклен дом”, тогава полицая й отговорил: "Аз този филм не съм го гледал!" ...
  • 8
    5
    Dfghjkl
    Най-добра реклама ще направят,ако отидат в Конго!!!!Там в джунглата при маймуните!!!!
  • 8
    4
    Рекламни задници.
    Още едно рекламно лице на кампанията "Не карай пил!" - бившият фигурист Максим Стависки, който предизвика жестока катастрофа край Приморско и беше осъден ефективно, но накрая се отърва с условна присъда и не влезе в затвора. През 2008 г., той шофира с 1,1 промила алкохол в кръвта си джип "Хамър". На десен завой край моста над река Ропотамо, Стависки навлиза в насрещното и се блъска в лек автомобил. На място загива 23-годишният Петър от Сливен, а Мануела Горсова е изпратена в будна кома.
  • 8
    3
    .....
    Малоумници!!!!Кого подкрепяте?Ангел Джамбаски шофира пиян!!!!!Евродепотатчето!!!!Бахар някакъв си!!!!Белослава!!!Това са лицата,които представят България!!!!Ужас!!!Нещастници!!!!!И имат наглостта да се извинявят!Все един ден стомната ще им се счупи!!
  • 21
    2
    ха ха ха
    АНДРЕ ТОКЕВ ! Мега пича каращ със пръсната гума и бълващ искри на зиг-заг с няколко промила. И веднага на второ място Ачката Джамбазки, депутатът от Европа. Ячката Бахаров е трети със страста си към забранените субстанции.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари