Белослава се размина с условна присъда за шофиране в нетрезво състояние

1
Отнета ѝ е била шофьорската книжка за 6 месеца
Отнета ѝ е била шофьорската книжка за 6 месеца Снимка: Beloslava / Facebook

Тя е осъдена да плати глоба от 150 лева

Певицата Белослава е осъдена на 4 месеца условно с три години изпитателен срок за това, че през лятото на миналата година седна зад волана след употреба на алкохол. Тя също така е наказана да бъде 6 месеца без книжка и да плати глоба от 150 лева, пише в. "24 часа".

В нощта на 10 юли миналата година Белослава беше спряна от патрул на бул. „Ал. Пушкин", малко преди „Княжево". Тя излизала от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1,25 промила алкохол. Тя беше задържана за 24 часа и отказа кръвна проба.

Присъдата е от края на септември и е влязла в сила. Тъй като Белослава е без книжка от 11 юли миналата година, най-вероятно тези дни документът ѝ е бил върнат.

След случилото се Белослава се извини на феновете си.

Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години. С огромно извинение и уважение към всички вас! Ваша Белослава", написа тя във Фейсбук тогава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    123
    Бойкот на всички изяви и покани за участия на тая росомаха. Само така ще се изрази обществено мнение. Това ще е най-силното наказание.
  • 10
    2
    221
    за останалите глоба 2000 лв и без книжка за 2 години.Не ,че не са виновни. Но говорим за двойни стандарти
  • 7
    1
    Дсеррррр4444
    Пияндурница!!!!Само коса,без мозък!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари