Белослава: Допуснах огромна грешка

0
За беда и за урок понасям всички последствия
За беда и за урок понасям всички последствия Снимка: Белослава / Facebook

Белослава с първи коментар след ареста

Скъпи приятели,

Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден, допуснах огромна грешка, неприсъща за мен.

За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам.

Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години.

С огромно извинение и уважение към всички вас!

Ваша Белослава

Коментар на Белослава във фейсбук

Белослава беше спряна от патрул на бул. „Ал. Пушкин”, малко преди „Княжево”. Тя е излязла от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1,25 промила алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    12345
    Колкото и да се извиняваш и обясняваш някой неща просто нито са простими нито допустими нито нищо. Точка. Не може нито една известна личност да си позволява да нарушава обществените правила, морални норми или пък правилата за движение по пътищата, които са за прокурор. 0,7-0,8 промила, ок в рамките на допустимата грешка е, някак може да мине. Но 1,2 промила е за прокурор и прошки не може да има. Оставаш си опетнена пияна овца завинаги. Това е положението. Сега звукозаписните студиа и организаторите на концерти трябва да прекратят договорите си с нея и да не я канят по участия, както правят на запад при ДЕМОКРАЦИЯТА, за която квичите толкова много. Размине ли и се и няма остра реакция, продължи ли да грачи по концерти, ще насърчи и други "звезди" че "ще се оправят".
  • 4
    6
    18
    Всичките ни „звИзди” ходят коментатори по студията сутрин да ръсят морал и цъкат как може да се случват такива неща. Че трябвало санкции и контрол. Пък после миличките и теда в кюпа. Айде сега да видим какво ще стане.
  • 6
    5
    Пили-пили
    Твойта майка..... Знае ли че караш пияна?
  • 4
    4
    ...........
    На рожден ден човек вдига глава към небето и благодари на Господ,че е жив и здрав!!А,ти вдигаш глава за да обърнеш 2-3 чаши алкохол!!!Неблагодарна хулиганка!!!!!Ето това си ти!!!!!И на всичко от горе се качваш в кола и шофираш!!!!Нека си понесеш наказанието!!!!!Дано!!!!
  • 7
    3
    Bvcxdyjk
    Белославо,хич недей се извинява!!!!!Ако имаше акъл,колкото хубавата ти коса,нямаше да правиш глупости!!!Имала си публика!!!!!!!Моля?????Хайде моля ти се!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари