Левон Хампарцумян: Приемането на еврото е политически акт, който засяга всички

0
„Оставете тези неща, в които хората говорят за колапс и за страшни кризи”, апелира той
„Оставете тези неща, в които хората говорят за колапс и за страшни кризи”, апелира той Видео: NOVA

 

„Оставете тези неща, в които хората говорят за колапс и за страшни кризи”, апелира той

Парламентът задължи кабинета и БНБ да ускорят процеса по приемането на еврото. За дата на новата валута беше посочена 2024 г. Как ще се отрази това на хората в „Интервюто в Новините на NOVA” коментира банкерът Левон Хампарцумян.

Приемането на еврото е политически акт, който засяга всички, икономически активните - най-много. Това е важна стъпка за България. Дали двата лева ще станат две евро - това не са състоятелни прогнози”, обясни той.

За кредитите той каза: „Банката не може да направи нищо различно от договора. Банките искат да имат жизнени, платежоспособни клиенти, които да купуват повече от един продукт. Ще се търсят взаимни компромиси. Една банка ще вдигне цената дотам, докъдето клиентите ще се разбягат”, каза още той.

Оставете тези неща, в които хората говорят за колапс и за страшни кризи. Банките приемете като една финансова инфраструктура на държавата. Търси се баланс, в който клиентите ще могат да плащат”, посочи още Хампарцумян. И беше оптимист, че страната ни ще се справи с еврото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    daskal
    хампарцлайнян трябва да бъде обществено порицан, смъмрен и изолиран от медиите за гнусотиите, които е изплюл!
  • 7
    5
    daskal
    * канЯт. Ех, левоне, американски продажнико, полуграмотен...
  • 6
    4
    daskal
    Българското общество и медии трябва публично да порицаят този боклук левон лайнянпарцулайнян и да не го канат на интервюва, защото е прогнил ИЗВЕРГ!
  • 6
    3
    daskal
    Това е политика на чужди държави, банките са чужди! Все пак както беше казал скандалният создормон прасе - "вече сме в клуба на богатите" Щом майкопродавците унищожат българския лев, с еврото ще сме в "клуба на най-богатите" и самите пачки евро ще изпадват от джобовете ни, защото ще са толкова много... Ето така американските представители в българския парламент успиват българските граждани! Е, нали "държавата е лош стопанин"?! Всичко е частно, всичко е не само частно, но е и на чуджи държави, как искате и как очаквате някой да "наложи вето" над увеличаващите такси на чуждите банки в България?! За да стане това, всичко отново трябва да се върне към държавата, както ЕС консфискува пари и недвижима собственост от Русия, защо и ние да не ударжавим всичко обратно?! Когато пак всичко е държавно, тогава всички постъпления ще са в бюджета и няма да сме бедни българи! Това не се говори... Но трябва да се каже, че левон хампарцулайнян е от простолюдието..
  • 8
    2
    colibri
    Не се учудих от думите на Левон. Той се държи по този безобразен начин не за първи път- канят го за интервюта по различни теми, в което няма нищо лошо.Лошото е, че се държи много надменно,постоянно поучава събеседника си,а журналистките пърхат с мигли срещу него-може би очакват да им разкрие тайната на Сътворението? Странно нещо е животът-довчера неизвестен химик, с подходящата протекция/Костов/ става известен банкер.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари