Летни температури в неделя

0
В Русе максималната температура ще достигне 31°
В Русе максималната температура ще достигне 31°

В Русе максималната температура ще достигне 31°

През следващото денонощие ще се задържи топло. Облачността ще бъде променлива, но ще остане почти без валежи. Ще продължи да духа до умерен, на места северно от планините временно силен южен вятър, който след обяд ще отслабне, а в Дунавската равнина ще се ориентира от запад-северозапад. С него ще започне да прониква хладен въздух. Минималните температури ще са между 12° и 17°, на места в Северна България до 20°, максималните – предимно между 26° и 31°. В Русе минимална температура – около 17°, максимална – около 31°.

Над планините облачността ще е променлива, почти без валежи. Ще духа силен и бурен югозападен вятър, който след обяд ще започне да отслабва. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 20°, на 2000 метра - около 13°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е значителна, но след обяд ще намалее до предимно слънчево време. Ще продължи да духа слаб и умерен южен вятър. Максималните температури ще са 22°-26°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари