Лена Бориславова разкри името на бебето

2
Днес тя стана майка на Деа
Днес тя стана майка на Деа

Днес тя стана майка на Деа

"Добре дошла, Деа!", написа Лена Бориславова във Facebook.

Днес бившата депутатка от ПП и съпругът й Мирослав Иванов станаха родители на момиченце. Щастливото събитие бе отбелязано в мрежата и очаквано получи хиляди одобрителни реакции и пожелания за здраве на новороденото и неговата майка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Габи
    Освен като голям рогоносец Мирослав се оказва и с къса памет. Освен към Лена защо този втори в живота на Лена не благодари и за другия виновен за това щастие. Човек не трябва да бъде с къса памет и неунажение към помощниците си.
  • -17
    7
    въ
    Петко? На галено от Парапетко?
  • 12
    6
    хм
    Да е живо и здраво..а си дрънкайте и пишете глупости колкото си искате
  • 11
    5
    Хаха
    Нито Дарина, нито Доротея, нито Даниела са български имена, просто са модерни имена от една минала епоха кога гръцките имена са били модерни, съжалявам, историята може да не се повтаря, но се римува.
  • -10
    4
    34въ6346
    тъпо име.. тъпи родители не могат да измислят нещо по-българско или по-хубаво.. има Дарина, Добромира, Доротея, Даниела и много други по-хубави имена ама простите ще си бъдат прости форевър
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари