Лекари от Русе: Никой от нас не е дошъл да навреди, а да помага

10
"Това за нас е призвание. Ние сме в служба на обществото", заявиха медиците
"Това за нас е призвание. Ние сме в служба на обществото", заявиха медиците Видео: NOVA NEWS

"Никой от нас не е дошъл да навреди, а да помага. Това за нас е призвание. Ние сме в служба на обществото"

Това заявиха на брифинг от УМБАЛ "Канев", предаде NOVA. Те разпространиха отворено писмо срещу насилието над медици

"Зад една затворена врата повечето хора си представят неща, които са част от неговото въображение. Отношенията между медици и близки на пациенти породиха спекулации и слухове. Всъщност написахме това отворено писмо, не само за да фиксираме промените, но и да дадем предложения как да бъдат решени проблемите", обясниха от болницата.

Те приканват да започне диалог между пациенти, институции и граждани. "Всичко се свежда до лошата комуникация и липсата на доверие в лекарите, а такова лечение е обречено на неуспех. Вербалната и физическа агресия въздейства на всички лекари, а всеки загубен пациент се преживява заедно с близките", заявиха още от лечебното заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    24
    Румяна Лалева
    Вие сте убийци Забравили сте в какво сте се клели,а много от вас и какво са учили Други с сигурност са с купени дипломи.Пред медиите говорите лъжи.Трябва да ви снимат без да знаете за да ви видят в пълния ви блясък.
  • 15
    23
    Мед и катран
    Има народна поговорка, че лъжичка катран разваля кацата с мед. Например имам голямо разочарование от личната си лекарка. И още нещо, което намали доверието към тази професия, е бурното забогатяване на близък лекар, който си промени и отношението към хората, които за него станаха касичка за пари.
  • 11
    22
    Петя
    Вие сте всичко друго, но не и лекари.Няма нищо хуманно във Вас. Вие много животи съсипахте, увредихте детето ми, Убихте близки за мен хора, но знайте, един ден всеки си плаща, и Вашият ден ще дойде!!!
  • 10
    21
    Хахаха
    Мче то и с шивачките и останалите бачкери става така, сега ги внасят от Бангладеш.
  • 14
    20
    до 19
    Аха, тая мантра с "напускащите лекари" я слушаме към 30 години. И в един момент май сирийски, арменски и всякакви други квалифицирани лекари лека-полека им заемат нишата. Аре напускайте бе! Чакат ви в Сащ и Германия. И нищо не си ми платил ти на мен. Аз съм ти плащал за образование, сигурност, медицински услуги и т.н.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари