Лекари настаниха Селена Гомес в психиатричен център

0
Както е известно, поп звездата е болна от Лупус - заболяване, което убива организма й.
Както е известно, поп звездата е болна от Лупус - заболяване, което убива организма й.

На 30 август тази година, изпълнителката официално обяви, че се оттегля от сцената. Официалната причина за това бе автоимунното й заболяване, което я тормози от години, но според други, причината е в състоянието на тежка депресия, в която е изпаднала.

„Тя е изпаднала в много черна дупка и не сме сигурни, че ще се оправи“. Така коментират състоянието на Селена Гомес специалисти от Тенеси, където певицата е настанена за лечение. Това предаде Razkritia.com.

Както е известно, поп звездата е болна от Лупус - заболяване, което убива организма й. За да се справи с болестта, тя се оттегли от сцената за дълго време, но после отново се върна.

В крайна сметка то надделя и Селена се върна към принудителната терапия. Както говорят някои слухове обаче, поп дивата е постъпила в санаториум и заради срив в психическото й състояние. 24-годишната изпълнителка получава пристъпи на паника, изпада в тежка депресия и е в състояние на постоянна тревожност.

„Лекарите никак не са обнадеждени за нея. Сега тя се нуждае от почивка, пълно спокойствие, никакъв контакт с външния свят, или ще стане по-лошо“, твърдят близки до звездата пред американски таблоид.

Семейството на Селена все пак я вижда, но всичките й музикални проекти са замразени. Певицата е трябвало да работи по записите на нов албум, но вместо това напуснала студиото по средата на работата и отменила всичките си ангажименти за неопределено време.

„Нямаме представа, дали и кога ще се върне. От нея зависи всичко“, лаконични са от екипа на поп дивата. Самата Селена Гомес също заяви, че трябва да спаси живота си, заради което се оттегли от сцената за неопределено време, но заради подписаните договори трябваше да се върне.

Към момента лекуват Селена Гомес в частен психиатричен център.

Очевидно не е издържала дълго на стреса.

Въпреки това, всички ние я подкрепяме!

Източник: Razkritia.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари