Лека кола без шофьор се вряза в телефонна кабина във Варна

0

Куриозна катастрофа с тежки материални щети като по чудо се размина без жертви. Лек автомобил "Форд", без шофьор в него, се вряза в телефонни кабини до автобусна спирка на Свободния университет във Варна.

Катастрофата е станала около 12 часа днес. В колата е имало възрастна жена на около 67 години, която е седяла на мястото до шофьора. За щастие тя се е отървала без сериозни наранявания. Поради естеството на катастрофата се е наложило жената да бъде измъкната през задната врата на возилото. Настанена е в шокова зала, без опасност за живота.

Очевидци на инцидента споделят, че шофьорът е слязъл от колата за да напазарува от крайпътен магазин, който е няколко метра по-нагоре.

Поради неустановени засега причини, автомобилът тръгва на собствен ход, засилва се по наклона и се забива в павилионите до спирката.

За щастие по това време не е имало хора на мястото на инцидента. На мястото на катастрофа работят екипи на КАТ, Пожарна безопасност и Гражданска защита, с цел установяване причините за инцидента.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари