Ласкин: Ти ги смазваш, красавице!

0
Иван Ласкин не пропусна да поздрави своята половинка Алекс
Иван Ласкин не пропусна да поздрави своята половинка Алекс Снимка: Нова телевизия

По повод старта на новия сезон на "VIP Brother" 2017 с водеща Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев, Ласкин отново трогна социалната мрежа с "умопомрачително" обяснение в любов.

Снощи неговата половинка откри новия сезон на шоуто и естествено Ласкин не пропусна момента да я подкрепи, както подобава.

Ето какво написа актьорът:

"Харесвам свежо навалял сняг. Усмихвам се на кръговете върху повърхността на тихо езерце в Родопи неумело създадени от водно конче, което току-що е осъзнало, че може да лети))) Обичам мириса на зелено жито в нивите между Банкя и Клисура преди да завали..... Но всичко, това, обаче, бледнее пред Твоята усмивка!

Тази твоя усмивка, превръща по-горните ми извехтели описания в кич! Знам каква ще е усмивката тази вечер, красавице. Знам, че си най-добрата и, всички други зъбати присъствия на екран (които непрестанно ми напомнят за паве болно от грип)...са просто едни тъпи бангии, които с гротескно манифестиране през трибуните на моите подигравки се оказват оприличени на чара на отдавна изсъхнала муха!

Ти ги смазваш, Красавице))) На добър час...Ти си единственият водещ в БГ ефира, който при изключено ауто-кю се развеселяваш, а не гледаш като стреснато-пръднал хомяк в дупката си. Както правят 99% от водеЩКИТЕ!

Също така ме караш да съм щастлив и с огромно удоволствие да се чувствам различен от всички мъже жертви на жени , които познавам и които мъже ме карат с прикрит смях да виждам , че се срамуват, за съжителството си с “артистки”, “психоложки” и всякакви други “професии”, които мъже по-късно са осъзнали, че жените им имат чар, талант и мисъл колкото на еуглена с основно образование или гол охлюв с трапанация)))))) 
А, ти....СИ НАЙ-ДОБРАТА! Поздрави на Кънчо Ники и ЕКИПА! Други не ме интересуват! Обичам те! Ти грееш! ОБИЧАМ ТЕ!!!! Сготвил съм ти σαγανάκι!!!!!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари