Александра Сърчаджиева: Когато казах на дъщеря си, че баща ѝ е станал звездичка, тя искаше да избяга от мен

9
Тя се обърна и ми каза: "Ти си най-гадната майка на света"
Тя се обърна и ми каза: "Ти си най-гадната майка на света" Снимка: Александра Сърчаджиева / Facebook

Тя се обърна и ми каза: "Ти си най-гадната майка на света"

Когато казах на дъщеря си, че баща ѝ (б.р. Иван Ласкин) е станал звездичка, тя искаше да избяга от мен. Каза ми: "Ти си най-гадната майка на света". Беше само на 8 години, нямаше къде да отиде и нямаше никого на този свят, освен мен. Така актрисата Александра Сърчаджиева описа реакцията на дъщеря ѝ София, когато е разбрала, че баща ѝ - Иван Ласкин е починал.

"Понеже ме беше страх сама да го кажа, бях помолила едни приятелки да дойдат вкъщи. Аз ѝ казах: "баща ти стана звездичка". Тогава ме посъветваха да ѝ кажа веднага, защото по телевизията се гърми. Едни психолози ми бяха казали - остави я, тя може да хвърля да троши, да излива някакви емоции. Никой от тях не ме предупреди, че тя може да се обърне срещу мен.", сподели актрисата.

"Тя се обърна и ми каза: "Ти си най-гадната майка на света". Не бях готова за това. Много по-късно я попитах защо ми го е казала, а тя ми отговори: "нито една майка, която обича детето си, не може да му каже най-страшното нещо в живота му". За себе си тя тогава беше права. Беше на 8. Събра си багажа в една раница, питах я: "къде отиваш", а тя ми отвърна, че се маха от мен", разказа още Сърчаджиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Albena
    Колко са лоши хората, каква злоба , толкова помия в душите им. Боже прости им
  • -2
    4
    Ама
    Най голямото мрънкало все нещо и липсва и най. Вече 💸💰
  • 0
    3
    ..........
    Голяма фалшивост,голямо нещо!!!
  • -4
    2
    Даже не е...
    Не е вдовица. Не бяха женени, щото и те много модерни, нали. От тия, дето се мислят за безсмъртни и "един подпис нищо не значи". И като се случи нещо лошо,стават като патки на лед. А тая не спря да стърже на тая фалшива струна.
  • 7
    1
    Абе
    Стига с тези глупави статиии!!!Какво казала,че дъщеря и какво казала!!!Това са техни лични неща!!!Горката вдовица бе!!!!Толкова важни неща има,ще ни занимавате с една вдовица и нейното дете какво казало!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари